Bundázott garnélarák
2013-11-14- Típus: Rák ételek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 30 perc
A garnélákat kukoricalisztbe bundáztam és pikánsan fűszereztem. Nagyon finom lett!
Ezeket szerezd be:
- 20 db Garnélarák
- 3 evőkanál Kukoricaliszt
- 2-3 db Tojásfehérje
- Őrölt gyömbér (ízlés szerint)
- Kömény (ízlés szerint)
- Só (ízlés szerint)
- Olaj
1. lépés
A kiengedett garnélát ízlés szerint sóval, gyömbérrel és köménnyel ízesítjük, kukoricaliszttel meghintjük. Körülbelül 15-20 percig állni hagyjuk.
2. lépés
A felvert tojásfehérjét 1 kanál kukoricaliszttel összekeverjük, majd a rákokat beleforgatjuk. Forró olajban kisütjük.
Értékelések
(5 / 5)
4 személy értékelt
6 631 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
252 kcal -
Összes Zsír
12,4 g -
Koleszterin
232 mg -
Szénhidrát
6,6 g -
Fehérje
27,4 g