Rák ételek kategória
Sárgadinnye-uborka krémleves rákkal
Ha valami igazán különleges levest szeretnénk készíteni, akkor erre tessék. Finom és hűsítő étel lehet nyáron, kánikulában.
TovábbRákkal töltött gomba édes chiliszósszal
Nagyon szeretem a különleges kulináris ízeket, ezért néha-néha még rákot is veszek, hogy meglepjem a feleségem, na meg magam. :)
TovábbFokhagymás garnélarák
Az apósom az a személy, aki konkrétan minden fokhagymával eszik. Bár ö nem igazán szereti a különlegességeket, de ezt még ...
TovábbBrokkolis garnélarák
A brokkoli és garnéla kombinációt még a régi exem készített nekem. Az egyik legfinomabb receptje volt.
TovábbBundázott garnélarák
A garnélákat kukoricalisztbe bundáztam és pikánsan fűszereztem. Nagyon finom lett!
TovábbPárolt zöldség garnélarákkal
A kis rákocskákat vegyes zöldséggel készítettem el. Egyszerű és nagyszerű!
TovábbFehérboros garnélarák
A kis garnélácskákat fehérborral szédítettem meg, ami bódítóan jó lett!
TovábbGarnélarákkal töltött paradicsom
A szép nagy paradicsomokat majonézes, mexikói mix zöldséggel és garnélarákkal töltöttük meg és salátaágyon tálaltuk. Finom! ;)
TovábbGarnélarákos tejszínes spagetti
A bolti, fagyasztott garnélarákokat tejszínesen elkészítettem és spagettivel tálaltam.
TovábbKoktélrák fokhagymás szószban
A bolti fagyasztott koktélrákokat pikáns, fokhagymás szószban tálaltuk.
TovábbTengerihal-filé koktélrákkal és almaborral
Tenger halat és a koktélrákot egy áruházban szereztem be és otthon egy nagyon finom különlegességet dobtam össze.
TovábbEgyszerű rákkoktél
Elkészítés: 1. Keverjük össze a mártás összetevőket (chili szósz, ketchup, torma, citrom leve, Tabasco szósz, koriander) egy közepes tálban és ...
Tovább