Rák ételek kategória

Sárgadinnye-uborka krémleves rákkal

Fogás:
Értékelés: (3.7 / 5)

Ha valami igazán különleges levest szeretnénk készíteni, akkor erre tessék. Finom és hűsítő étel lehet nyáron, kánikulában.

Tovább

Rákkal töltött gomba édes chiliszósszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon szeretem a különleges kulináris ízeket, ezért néha-néha még rákot is veszek, hogy meglepjem a feleségem, na meg magam. :)

Tovább

Fokhagymás garnélarák

Fogás:
Értékelés: (3.2 / 5)

Az apósom az a személy, aki konkrétan minden fokhagymával eszik. Bár ö nem igazán szereti a különlegességeket, de ezt még ...

Tovább

Brokkolis garnélarák

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A brokkoli és garnéla kombinációt még a régi exem készített nekem. Az egyik legfinomabb receptje volt.

Tovább

Bundázott garnélarák

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A garnélákat kukoricalisztbe bundáztam és pikánsan fűszereztem. Nagyon finom lett!

Tovább

Párolt zöldség garnélarákkal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kis rákocskákat vegyes zöldséggel készítettem el. Egyszerű és nagyszerű!

Tovább

Fehérboros garnélarák

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kis garnélácskákat fehérborral szédítettem meg, ami bódítóan jó lett!

Tovább

Garnélarákkal töltött paradicsom

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A szép nagy paradicsomokat majonézes, mexikói mix zöldséggel és garnélarákkal töltöttük meg és salátaágyon tálaltuk. Finom! ;)

Tovább

Garnélarákos tejszínes spagetti

Fogás:
Értékelés: (3.8 / 5)

A bolti, fagyasztott garnélarákokat tejszínesen elkészítettem és spagettivel tálaltam.

Tovább

Koktélrák fokhagymás szószban

Értékelés: (5 / 5)

A bolti fagyasztott koktélrákokat pikáns, fokhagymás szószban tálaltuk.

Tovább

Tengerihal-filé koktélrákkal és almaborral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Tenger halat és a koktélrákot egy áruházban szereztem be és otthon egy nagyon finom különlegességet dobtam össze.

Tovább

Egyszerű rákkoktél

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Elkészítés: 1. Keverjük össze a mártás összetevőket (chili szósz, ketchup, torma, citrom leve, Tabasco szósz, koriander) egy közepes tálban és ...

Tovább