Választott hozzávaló: Szójaszósz
Vörösboros kacsanyakpörkölt zöldborsóval és salátával
Eddig pulykanyak pörköltet láthattatok tőlem, most bemutatok egy másik izgalmas pörköltet, amely ízvilágában kicsit eltér, szerintem finomabb. Próbáljátok ki. Aztán ...
TovábbThai tökleves rákkal
Ezzel a recepttel azt kívántam megmutatni, hogy a tököt nem csak sütni lehet, s nem csak krémlevesnek főzhető, de egzotikusnak ...
TovábbPikáns bundában sült csirkecsíkok
Nagyon finom pikáns csirke recept, ami iszonyatosan gyorsan elkészül. A bundázott húsok közül ez is nyerő a rántott hús mellett.
TovábbSzilvamártásban sült csirkeszárnyak
A szilva igazán különleges ízt ad a húsoknak. Bátran próbáljuk ki csirkével, pulykával is.
TovábbKínai zöldséges, csípős csirke
A kínai konyha nagy kedvenc. Sajnos több üzlet is bezárt már, ahol az autentikus hozzávalókat be lehetett szerezni.
TovábbKínai szezámmagos csirke – gluténmentes
Kolléganőmtől kaptam ezt az ötletet, és már is kipróbáltam a család számára, mivel gluténmentesen készítettem el.
TovábbTavaszi tekercs recept
A tavaszi tekercset mindig is szerettem. Mi mindig az előkészített, lefagyasztott változatát vettük
TovábbGőzben főzött pácolt ponty
A faterommal nagy pecások vagyunk, ha tehetjük, akkor hétvégente eljárunk horgászni. Pontyot fogunk általában és nagy ritkán így kerül az ...
TovábbParadicsom cocktail bazsalikommal, vodkával
Egy finom alkoholos paradicsom cocktail meleg napokra. Paradicsom cocktail bazsalikommal, vodkával
Tovább