Lilahagymás céklasaláta

2015-12-09
  • Hány főre: 2-4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 5 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Önálló ételként valamint húsokhoz köretnek is megfelelő választás.

Ezeket szerezd be:

  • 2 közepes cékla
  • 2 közepes lilahagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 1 evőkanál szójaszósz

1. lépés

A lilahagymát és a megmosott céklát megtisztítjuk és vékony hosszú szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben felteszem az olajat és a szeletelt zöldségeket.

2. lépés

Kevergetem és közben üvegesre párolom. Hozzáadom az olajat és a szószt és még egyet-kettőt keverek és máris fogyasztható.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(4 / 5)

4 5 6
Értékeld a receptet!

6 személy értékelt

5 011 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Fügés párolt káposzta

  • Zabos cukkinilepény, fokhagymás tejfölös mártogatóssal

  • Fokhagymás parajköret

  • Sárgarépaköret sültekhez

  • Fehérspárga fehérboros, kapros szósszal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    155 kcal
  • Zsír

    7.3g
  • Koleszterin

    0mg
  • Szénhidrát

    21g
  • Cukor

    12.8g
  • Fehérje

    3.4g