Választott hozzávaló: Ecet
Mediterrán saláta bruschettával és virslivel
A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.
TovábbVörösboros tarkabab-főzelék füstölt pörccel és tejföllel
Most látom, hogy leves receptet már sokat tettem fel, de főzeléket még nem. Nos, akkor egy főzelék.
TovábbFehérboros csirkemell párolt brokkolival és káposztával
A különféle szárnyas után most jöjjön egy egyszerű csirkemell. A csirkemellet kockára vágom, a káposztát lereszelem, a fokhagymát aprítom, a ...
TovábbGombás sertéspörkölt rizzsel és párolt káposztával
Ez egy íz- és színkavalkád. Mindegyik összetevő önmagában is nyerő, de így együtt, fenomenális!
TovábbSpenótos saláta zöldspárgával és eperrel
Nagyon könnyű étel, diétázók és vegák is fogyaszthatják.
TovábbSörös malacsült sült céklával és párolt pezsgős lilakáposztával
Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok legyünk az új évben magyar ...
TovábbRántott harcsa lilahagymás krumplival
Rántott harcsa majonézzel, lilahagymás krumplival. Ha tudnátok, hogy milyen finom is lett... :)
TovábbTejfölös lencsefőzelék sertésoldalassal
Bár nincs Újév, azért megkísérthetjük a szerencsénket, hátha nem csak szépek, de gazdagok is leszünk ettől a lencsefőzeléktől.
Tovább