Rántott hús és máj madársalátával
2015-05-08- Típus: Rántott hús receptek
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 25 perc
Vasárnap ezt a finomat készítettem karajból és májból.
Ezeket szerezd be:
- 2 szelet sertéskaraj
- 2 szelet sertésmáj
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 1 db tojás
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- olaj
- - : : A salátához : : -
- 25 dkg madársaláta
- 1 teáskanál ecet (bazsalikomos)
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 1 ek olívaolaj (extraszűz)
1. Lépés
A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, majd a májjal együtt bepanírozom, s forró olajban megsütöm.
2. Lépés
A madársalátát sózom, borsozom, locsolok rá ecetet, s olívaolajat.
3. Lépés
Egy-egy szelet húst és májat a madársalátával tálalom.
Értékelések
(5 / 5)
3 személy értékelt
2 417 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
721 kcal -
Zsír
37,2 g -
Koleszterin
626 mg -
Szénhidrát
21 g -
Cukor
0,6 g -
Fehérje
72,9 g