Választott hozzávaló: Ecet
Csicseriborsós tőkehal
A csicseriborsó nálunk nem, de az anyóséknál népszerű köret. Készített hozzá fűszeres tőkehalat, mi meg megettük az egészet.
TovábbTőkehal zöldborsóval és spárgával
A tőkehalat most spárgával és zöldborsóval kevertem. Mindenki jól lakott.
TovábbGyöngyhagymakörítés sültekhez
Finomabbnál-finomabb sültekhez szoktunk gyöngyhagymát is készíteni, nekem nagyon ízlik.
TovábbSaláta paradicsomos sprotnival
Saláta paradicsomos sprotnival, tojással ruccola ágyon, bruschettával. Próbáljátok ki, valami isteni!
TovábbZsenge lóbab paprikás szószban
Ismételten lóbabra esett a választás, azonban most paprikás szószban készítettem el.
TovábbKáposztás csicseriborsó-főzelék
Ez a recept a Spanyol konyha szerint készült, ahol nem úgy készítik a főzeléket, mint nálunk. Nem kell megijedni, mert ...
TovábbPirítós buggyantott tojással
Munkanapokon, ha sikerül időben felkelnem és nem nyomok rá vagy ötször a szundira, akkor villásreggelit szoktam készíteni. Szeretem, mert finom ...
TovábbTojásos spárga
A spárga finom és egészséges. Fogyókúrázóknak én különösképp ajánlom. Most csak egyszerűen, tojással készítettem.
TovábbNavarrai zöldborsó recept
Ezt a spanyol receptet finom húsok mellé szoktam készíteni, de magában is nagyon finom.
TovábbMutatós répás piskóta
Ha csak ránézek a következő süteményre, menten elolvadok. Finom répaleves réteg a hab és a piskóta között. Isteni!
TovábbTárkonyos csontleves
Jaj de szeretem a tárkonyos ízeket. Egyszerűen imádom. Kaptam egy csontleves receptet, el is mondom milyet. A tárkonyos leves nagyszerűen ...
TovábbKapros salátaleves
A kapros salátalevest ehetjük jó forrón, de akár kihűlve is. Nyáron például egy kiváló hideg étel.
Tovább