Választott hozzávaló: Ecet

Csicseriborsós tőkehal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A csicseriborsó nálunk nem, de az anyóséknál népszerű köret. Készített hozzá fűszeres tőkehalat, mi meg megettük az egészet.

Tovább

Tőkehal zöldborsóval és spárgával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A tőkehalat most spárgával és zöldborsóval kevertem. Mindenki jól lakott.

Tovább

Gyöngyhagymakörítés sültekhez

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Finomabbnál-finomabb sültekhez szoktunk gyöngyhagymát is készíteni, nekem nagyon ízlik.

Tovább

Saláta paradicsomos sprotnival

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Saláta paradicsomos sprotnival, tojással ruccola ágyon, bruschettával. Próbáljátok ki, valami isteni!

Tovább

Zsenge lóbab paprikás szószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ismételten lóbabra esett a választás, azonban most paprikás szószban készítettem el.

Tovább

Káposztás csicseriborsó-főzelék

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a recept a Spanyol konyha szerint készült, ahol nem úgy készítik a főzeléket, mint nálunk. Nem kell megijedni, mert ...

Tovább

Pirítós buggyantott tojással

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Munkanapokon, ha sikerül időben felkelnem és nem nyomok rá vagy ötször a szundira, akkor villásreggelit szoktam készíteni. Szeretem, mert finom ...

Tovább

Tojásos spárga

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A spárga finom és egészséges. Fogyókúrázóknak én különösképp ajánlom. Most csak egyszerűen, tojással készítettem.

Tovább

Navarrai zöldborsó recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a spanyol receptet finom húsok mellé szoktam készíteni, de magában is nagyon finom.

Tovább

Mutatós répás piskóta

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ha csak ránézek a következő süteményre, menten elolvadok. Finom répaleves réteg a hab és a piskóta között. Isteni!

Tovább

Tárkonyos csontleves

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Jaj de szeretem a tárkonyos ízeket. Egyszerűen imádom. Kaptam egy csontleves receptet, el is mondom milyet. A tárkonyos leves nagyszerűen ...

Tovább

Kapros salátaleves

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A kapros salátalevest ehetjük jó forrón, de akár kihűlve is. Nyáron például egy kiváló hideg étel.

Tovább