Dupla joghurtos őszibarack vodkával

2015-09-16
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 10 perc

Egy kellemes hűsítő ital kánikula idejére.

Ezeket szerezd be:

  • 150 g joghurt (őszibarackos)
  • 150 g joghurt (natúr)
  • 1 db őszibarack
  • 3 cl vodka

1. lépés

A hozzávalókat kiveszem a hűtőből.

2. lépés

Egy pohárba kanalazom az őszibarack ízesítésű joghurtot, majd erre a natúr joghurtot.

3. lépés

Az őszibarackot felszeletelem, s a joghurtba, illetve a tetejére teszem, ráöntöm a vodkát.

4. lépés

Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön, s az ízek összeérjenek.

Fogás: Hozzávalók: , ,

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1 000 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Kefires-mentás-vodkás görögdinnye

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    317 kcal
  • Zsír

    3,9 g
  • Koleszterin

    18 mg
  • Szénhidrát

    30,5 g
  • Cukor

    29,3 g
  • Fehérje

    18 g