Választott hozzávaló: Fehérrépa
Kacsás kása farhátból
Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.
TovábbHúsleves kacsafarhátból metélttésztával
Finom húslevest készítettem kacsafarhátból, amit metélttésztával szervíroztam.
TovábbHúsleves kacsafarhátból és nyakból grízgaluskával
A múltkor annyira finom lett a farhátból főzött leves, hogy meg kellett ismételni, de ezúttal nyak is került bele és ...
TovábbFehérboros fácánleves gazdagon
A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.
TovábbVörösboros gombás marhaszelet vadas- és sütőtökszósszal
Vörösboros gombás marhaszeletet készítettem fokhagymás, vajas krumplipürével, amit vadas- és sütőtökszósszal bolondítottam.
TovábbÚjévi kocsonya
Mai ebédem: kocsonya. Ez igazándiból újévre készült, de annyi volt az étel, hogy csak most került rá a sor.
TovábbTejfölös fejtett bableves füstölt pörccel és csipetkével
Ezúttal nem csülökkel, hanem pörccel készült a bableves.
TovábbTejfölös marhagulyásleves nokedlivel
Nagyon finom és laktató. Kenyérrel akár egytálnak is elmegy. Próbáljátok ki!
TovábbTavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal
Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.
TovábbVörösboros Jókai bableves csipetkével
Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.
TovábbFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
Tovább