Választott hozzávaló: Fehérrépa

Kacsás kása farhátból

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.

Tovább

Húsleves kacsafarhátból metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Finom húslevest készítettem kacsafarhátból, amit metélttésztával szervíroztam.

Tovább

Húsleves kacsafarhátból és nyakból grízgaluskával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A múltkor annyira finom lett a farhátból főzött leves, hogy meg kellett ismételni, de ezúttal nyak is került bele és ...

Tovább

Tejfölös bableves füstölt karajjal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Itt a tél, jöjjön hát akkor egy finom téli leves.

Tovább

Fehérboros fácánleves gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.

Tovább

Vörösboros gombás marhaszelet vadas- és sütőtökszósszal

Fogás:
Értékelés: (3.7 / 5)

Vörösboros gombás marhaszeletet készítettem fokhagymás, vajas krumplipürével, amit vadas- és sütőtökszósszal bolondítottam.

Tovább

Újévi kocsonya

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mai ebédem: kocsonya. Ez igazándiból újévre készült, de annyi volt az étel, hogy csak most került rá a sor.

Tovább

Tejfölös fejtett bableves füstölt pörccel és csipetkével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal nem csülökkel, hanem pörccel készült a bableves.

Tovább

Tejfölös marhagulyásleves nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon finom és laktató. Kenyérrel akár egytálnak is elmegy. Próbáljátok ki!

Tovább

Tavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.

Tovább

Vörösboros Jókai bableves csipetkével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.

Tovább

Fehérboros fácánhúsleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Tovább