Választott hozzávaló: Fehérrépa
Citromos csirkeragu leves
Nagyon finom étel, érdemes elkészíteni. Ne ijedjünk meg a citromtól.
TovábbVörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal
Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.
TovábbZöldborsóleves répával és csipetkével
Egy finom borsólevest sok répával? Nálunk gyorsan elfogyott.
TovábbPulykanyak húsleves orsótésztával
Kedvenc húslevesem. Ez alkalommal igencsak méretes példányokat sikerült vennem. Egy lábasba beleteszem a nyakakat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni.
TovábbKarfiolleves tejföllel és fehérborral
Az egyszerű karfiolleves után most itt egy gazdag változat.
TovábbTejfölös babgulyás sült sertésoldalassal
Szeretem a gulyás minden fajtáját, bár bográcsban főzve az igazi, azért így is ehető volt ez a babgulyás.
TovábbVörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel
Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...
TovábbFehérboros tavaszi zöldségleves sajttal
Hogy ne unjam meg a Tavaszi zöldséglevest, ezúttal kockára vágott sült sonkát és reszelt sajtot szórtam rá.
TovábbMarhahúsleves zöldségesen cérnametélttel
Apám sok borsot és paprikát szórt a levesre, én így szeretem.
Tovább