Gyöngyhagymakörítés sültekhez

2013-07-13
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 20 perc

Finomabbnál-finomabb sültekhez szoktunk gyöngyhagymát is készíteni, nekem nagyon ízlik.

Ezeket szerezd be:

  • 40 dkg Gyöngyhagyma
  • 1 evőkanál Ecet
  • 1 evőkanál Cukor
  • 1 kiskanál Vaj

1. lépés

Megtisztítjuk a gyöngyhagymát, majd sós-ecetes vízben puhára főzzük.

2. lépés

Felolvasztjuk egy edényben a vajat, hozzáadjuk a hagymát, cukorral és sóval ízesítjük. Folyamatos kevergetés mellett a hagymákat megpirítjuk benne.

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , , ,

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 139 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Fokhagymás garnélarák

  • Bolognai zabkorpa palacsintából

  • Brokkolis garnélarák

  • Fehérboros garnélarák

  • Kagyló vegyes zöldséggel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    61 kcal
  • Összes Zsír

    1 g
  • Koleszterin

    3 mg
  • Szénhidrát

    12,2 g
  • Cukor

    7,2 g
  • Fehérje

    1 g