Választott hozzávaló: Vörösbor
Tarkedli áfonyás-mazsolás szósszal
Fánkot az év bármely szakában süthetünk, de pl. farsang idején nálunk elmaradhatatlan.
TovábbAngol karácsonyi puncs
Karácsonykor mindig elkészítem ezt a finom puncsot, majd beszélgetés közben, együtt kortyolgatja az egész család.
TovábbKorhelyleves tarjával és vörösborral
Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. A jövő hétre már lehűlést ...
TovábbKagylótészta fokhagymával és chilivel
Ez egy nagyon egyszerű, relatíve gyors, s nagyon ízletes olasz étel.
TovábbVörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel
Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...
TovábbVörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel
Ez a recept a magyar-olasz barátság jegyében született.
TovábbSonkával töltött paprika paradicsomszószban
Töltött paprika kicsit másképp. Finom sonkával töltöttem meg, a végeredmény látható.
TovábbVörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal
A vad ételek elkészítése mindig is az én reszortom volt, ezért ismét örömmel vállaltam el ezt a remek finomságot. A ...
Tovább