Választott hozzávaló: Vörösbor

Tarkedli áfonyás-mazsolás szósszal

Értékelés: (5 / 5)

Fánkot az év bármely szakában süthetünk, de pl. farsang idején nálunk elmaradhatatlan.

Tovább

Angol karácsonyi puncs

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Karácsonykor mindig elkészítem ezt a finom puncsot, majd beszélgetés közben, együtt kortyolgatja az egész család.

Tovább

Korhelyleves tarjával és vörösborral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. A jövő hétre már lehűlést ...

Tovább

Kagylótészta fokhagymával és chilivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez egy nagyon egyszerű, relatíve gyors, s nagyon ízletes olasz étel.

Tovább

Vörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...

Tovább

Sült kacsacomb sült krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sült kacsacomb sült krumplival, vörösborban párolt almás káposztával, ribizli dzsemmel és sárgabarack befőttel. Nyámi! :)

Tovább

Vörösboros babgulyás sertéshússal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A csípős ételek kedvelőinek. A családomnak ízlett! :)

Tovább

Vörösboros gombapörkölt nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy ne csak mindig csiperkegomba legyen az asztalon.

Tovább

Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a recept a magyar-olasz barátság jegyében született.

Tovább

Sonkával töltött paprika paradicsomszószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Töltött paprika kicsit másképp. Finom sonkával töltöttem meg, a végeredmény látható.

Tovább

Burgundi marharagu

Értékelés: (5 / 5)

Ennél finomabb húsétel nincs is vagy csak nagyon kevés :) Imádom.

Tovább

Vörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A vad ételek elkészítése mindig is az én reszortom volt, ezért ismét örömmel vállaltam el ezt a remek finomságot. A ...

Tovább