Választott hozzávaló: Vörösbor
Chilis-vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással
Lehet, hogy a kóser konyha hívei ezt szentségtörésnek tartják, de én szeretem a csípős parasztkolbászt. Mivel csülök nem volt itthon, ...
TovábbVörösboros-tejfölös-gombás-zöldborsós zöldségragu
Vörösboros-tejfölös-gombás-zöldborsós zöldségragu. Húsmentes, ezért vegetáriánusoknak is ajánlom.
TovábbVörösboros gombapaprikás nokedlivel és párolt spenóttal
A spenót, különösen főzelék formájában, melyet a pépes, mélyhűtött félkészételből készítenek, nem tartozott a kedvenceim közé, de párolva imádom.
TovábbFűszeres húsgolyó gombamártással
Egyszerű, bő fél óra alatt elkészíthető, és még a hétvégi asztalon is megállja a helyét.
TovábbVörösboros gombapaprikás medvehagymával és nokedlivel
A piacon találtam nagyon olcsó csiperkét, vettem fél kilót, s egy finom paprikást dobtam össze.
TovábbVörösboros Jókai bableves csipetkével
Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.
TovábbHalászlé pontyból és harcsából
A halászlé ezúttal pontyból, harcsából és belsőségből készült.
TovábbTarhonyás lecsó mangalica szalonnával és kolbásszal
Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral. Eltett lecsóból készítettem.
TovábbMalacsült hurkával, almával és vörösboros káposztával
Malacsültet készítettem sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával. Isteni lett!
TovábbVörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal
Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.
TovábbVörösboros resztelt csirkemáj rizzsel
Szeretem a csirkemájat, nem csak azért, mert olcsó, de finom és könnyű vele dolgozni. Most nem egy hagyományos recept következik.
TovábbLencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel
Lencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel, lehet ennél jobb? :)
Tovább