Választott hozzávaló: Vörösbor
Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel
Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.
TovábbVörösboros rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal
A lecsó, ami a számomra a megunhatatlan jelzővel él.
TovábbVörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában.
TovábbVörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbVörösboros tarhonyaleves baconnel és kolbásszal
Most egy különösen gazdag változatát készítettem el a tarhonyalevesnek, mely nem csak finom, de laktató is.
TovábbVörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt
A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.
TovábbVörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal
Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...
TovábbHideg vörösboros szamócaleves tejszínhabbal és mentával
Nos, most egy hideg szamócalevest készítettem, ami nagyon egyszerű.
TovábbVörösboros sült csülök hagymás krumpliágyon gombapaprikással
Sertéscsülök már számtalan bejegyzésemben szerepelt. Ez most egy újdonság. Remélem ez is ízleni fog, ha kipróbáljátok.
TovábbGombás tészta olívabogyóval és chilivel
Bár nagyon szeretem a sajtot, ezúttal ez kimaradt. (Őszintén mondva, elfeledkeztem róla, de így is finom volt.) A tésztát felteszem ...
Tovább