Választott hozzávaló: Vörösbor

Részeges resztelt máj

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A máj az egyik kedvenc ételem, ha nem akarok sokat vacakolni egyéb hús elkészítésével, ráadásul rengeteg fontos tápanyag van benne. ...

Tovább

Glühwein

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A Glühwein nem más, mint a német forralt bor. Ez a recept az egyik német ismerősömtől származik. Ilyenkor Karácsony környéke ...

Tovább

Narancsos forralt bor

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Karácsony a forralt italok időszaka. A belvárosban rengeteg árus lepi el az utcákat, ahol érdemes megkóstolni egy-egy különlegességet.

Tovább

Karácsonyi borzselé

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Itthon annyira nem szokás zseléket fogyasztani, de külföldön annál inkább szeretik Karácsonykor ezeket a finomságokat. Gondoljunk csak az angolok karácsonyi ...

Tovább

Borpuncs recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ha kint tombol a szél vagy hóvihar, és legszívesebben még a meleg takaró alól sem kelnénk fel

Tovább

Májpástétom recept

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (4 / 5)

A májat nem szerettem annyira, de ha májpástétomról van szó, akkor jöhet dögivel! :)

Tovább

Forralt bor recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.3 / 5)

Nincs annál jobb, amikor szürcsölgetjük a forralt borunkat

Tovább

Részeges kacsa recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Vajon mitől részeg a kacsa? Naná, hogy a finom Egri Bikavértől. És szerinted mitől? Hallod, hogy csuklik?

Tovább

Süllő vörösbormártással

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Egy ízletes hal recept, süllő vagy fogas kedvelőknek.

Tovább

Marha Bourguignon recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.5 / 5)

Egy klasszikus francia főétel marhahús párolt zöldségekkel, illatos gyógynövényekkel és fűszerekkel, sűrűn sötét és selymes mártással.

Tovább

Húsgombóc petrezselymes mártással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hozzávalók Szósz: 2 evőkanál olívaolaj 3 közepes vöröshagyma 2 evőkanál dijoni mustár 1 dl pálinka 1 pohár vörösbor 2 dl csirkehúsleves ½ csésze tejszín 1 csésze petrezselyem ...

Tovább