Választott hozzávaló: Vörösbor
Részeges resztelt máj
A máj az egyik kedvenc ételem, ha nem akarok sokat vacakolni egyéb hús elkészítésével, ráadásul rengeteg fontos tápanyag van benne. ...
TovábbNarancsos forralt bor
Karácsony a forralt italok időszaka. A belvárosban rengeteg árus lepi el az utcákat, ahol érdemes megkóstolni egy-egy különlegességet.
TovábbKarácsonyi borzselé
Itthon annyira nem szokás zseléket fogyasztani, de külföldön annál inkább szeretik Karácsonykor ezeket a finomságokat. Gondoljunk csak az angolok karácsonyi ...
TovábbBorpuncs recept
Ha kint tombol a szél vagy hóvihar, és legszívesebben még a meleg takaró alól sem kelnénk fel
TovábbMájpástétom recept
A májat nem szerettem annyira, de ha májpástétomról van szó, akkor jöhet dögivel! :)
TovábbRészeges kacsa recept
Vajon mitől részeg a kacsa? Naná, hogy a finom Egri Bikavértől. És szerinted mitől? Hallod, hogy csuklik?
TovábbMarha Bourguignon recept
Egy klasszikus francia főétel marhahús párolt zöldségekkel, illatos gyógynövényekkel és fűszerekkel, sűrűn sötét és selymes mártással.
TovábbHúsgombóc petrezselymes mártással
Hozzávalók Szósz: 2 evőkanál olívaolaj 3 közepes vöröshagyma 2 evőkanál dijoni mustár 1 dl pálinka 1 pohár vörösbor 2 dl csirkehúsleves ½ csésze tejszín 1 csésze petrezselyem ...
Tovább