Választott hozzávaló: Sajt
Gombás-zöldséges-tejszínes tagliatelle
Imádom az olaszos ízeket, ezért ezzel a tésztával hódolok az olasz konyhának.
TovábbQuiche lorraine frittata
Ráérős, hétvégi reggelire ajánlom ezt az egyszerű, elkészíthető frittatát. Paradicsom helyett olíva bogyóval is megszórhatjuk sütés előtt.
TovábbKolbászos csiga Gizitől
Igen nagy előnye a tésztának, hogy nem kell keleszteni, mert sütőporral készül, így rövid idő elteltével, már tálalhatjuk is a ...
TovábbTonhalas-paradicsomos spagetti
Rohanós napokon, szeretem az ilyen egyszerűen, és gyorsan elkészíthető tésztákat.
TovábbSajtos-baconös muffin
Egy kiadós leves mellé sokszor készítek sós muffint, de egy bögre teával vacsorára is kitűnő választás.
TovábbSajtos-sonkás pogácsa
Ez a pogácsa gyorsan összeállítható, sem élesztő, sem pedig sütőpor nem kell hozzá. Így aztán, ha kevés időm van, csak ...
TovábbFehérboros tavaszi zöldségleves sajttal
Hogy ne unjam meg a Tavaszi zöldséglevest, ezúttal kockára vágott sült sonkát és reszelt sajtot szórtam rá.
TovábbGombás-tejszínes metélt
Ezt a receptet Lajos Mari konyhájából készítettem, némi kis módosítással.
TovábbTúrós-sajtos csirkemell káposztás burgonyával
Szeretek új dolgokat elkészíteni, ez a recept is egy külön kihívás volt.
Tovább