Választott hozzávaló: Sajt

Cukkinis burgonyás rakottas

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A cukkinit minden formájában szeretjük, most így készítettem.

Tovább

Kapros cukkinis csirkemell

Értékelés: (5 / 5)

Nagyon finom ízt ad a kapor a húsnak és cukkininak. Aki a kaprot szereti, annak ki kell próbálnia mindenképpen!

Tovább

Sajtos-spenótos szelet

Értékelés: (5 / 5)

A spenót egyik fontos vitaminforrás, ezért mindenkinek ajánlom. Nagyon finom ízt ad neki a spenót és a fokhagyma.

Tovább

Túrós-tejfölös-sajtos palacsinta

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Biztos sokan felkapják a fejüket a receptet olvasván. Nos, ez egy sós palacsinta, mint például a hortobágyi.

Tovább

Kétsajtos kukoricasaláta

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Partik és megvendégelések elengedhetetlen része egy jó kukoricasaláta. De nyugodtan készíthetjük sült húsok, párolt zöldségek, grill ételek mellé is.

Tovább

Milánói spagetti másképpen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Milánói spagetti kicsit másképp, nem úgy ahogy megszoktuk. Pasta, perfavore?

Tovább

Fetasajtos saláta karamellizált flambírozott körtével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Saláta reszelt sajttal, fetával, karamelizált brandy-s flambírozott körtével, naranccsal és klementinnel. Szigorúan ínyenceknek! :)

Tovább

Húsvéti tortellini

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár a recept Húsvétra készült -a sonka és a tojás miatt - de nem csak akkor esik jól.

Tovább

Sonkás tészta reszelt sajttal

Fogás:
Értékelés: (4.3 / 5)

Szeretem a tésztát, de most nem csuszára vágytam. A megmaradt húsvéti sonkát például így hasznosíthatjuk.

Tovább

Húsos ravioli medvehagymás paradicsomszósszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kedvenc olasz ételem, hússal, medvehagymával, bazsalikommal, paradicsomszósszal nyakon öntve.

Tovább

Céklás sóskasaláta sajttal

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ha tavasz, akkor friss zöldségek. Ha friss zöldségek, akkor a kert. Friss színek, ízek, illatok! Ha látok valami friss zöldséget, mindig ...

Tovább

Húsos-medvehagymás ravioli sajtszósszal

Fogás:
Értékelés: (4.3 / 5)

Imádom az olasz tésztákat, ezért most húsos-medvehagymás raviolit főztem és finom fehérboros sajtszósszal tálaltam.

Tovább