Választott hozzávaló: Paradicsompüré

Gombás töltött paprika paradicsomszószban a sütőből

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy kicsit mást akartam, mint a hagyományos töltött paprika.

Tovább

Sonkás-gombás-olívabogyós pizza

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Gyors, egyszerű változat. Egy pizzalapra a hozzávalókat gyorsan rápakoltam, majd a mikróban meggrilleztem.

Tovább

Rakott bárány makaróni

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A következő étel a moussaka és makaróni közötti átmenet, mediterrán ízekkel vegyítve.

Tovább

Marokkói báránypörkölt

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (2.3 / 5)

Egyszer úgy adódott, hogy ellátogathattam Marokkóba, ahol nem csak a kultúrát, de például az ország gasztronómiáját is megismerhettem.

Tovább

Halászlé tésztával és csípős paprikával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Imádom a halászlét, azok közé tartozom, akik nem csak Karácsonykor eszik ezt a finom halas ételt.

Tovább

Gazpacho kenyérchipsszel

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy főzőtanfolyam alkalmával találkoztam először ezzel az előétellel. Nagyon gyors és egyszerű, de ennek ellenére egészséges!

Tovább

Sonkával töltött paprika paradicsomszószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Töltött paprika kicsit másképp. Finom sonkával töltöttem meg, a végeredmény látható.

Tovább

Töltött padlizsán recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Kicsit változtattam az alap receptemen, mert sajtot és tejfölt is használtam hozzá.

Tovább

Paradicsomos-gombás csirkecsíkok

Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a gombát csirkét, gondoltam megbolondítom egy kis paradicsommal. Így született ez a finom étel.

Tovább

Mángold tötike fehérboros-bazsalikomos paradicsomszószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Tejfölös mángold tötikét készítettem fehérboros bazsalikomos paradicsomszószban, petrezselymes sós krumplival. Penge lett! :)

Tovább

Mesy féle Töltött káposzta

Értékelés: (5 / 5)

Karácsonyra csináltuk, nagyon finom. Általában ünnepekre mindig ezzel várjuk a vendégeket.

Tovább

Spagetti ágyon paradicsomos húsgombóc

Értékelés: (5 / 5)

Olasz recept, gyors elkészítés, másnap is fogyasztható.

Tovább