Sonkás-gombás-olívabogyós pizza
2015-06-29- Hány főre: 1
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 5 perc
- Elkészítés: 10 perc
Gyors, egyszerű változat. Egy pizzalapra a hozzávalókat gyorsan rápakoltam, majd a mikróban meggrilleztem.
Ezeket szerezd be:
- 1 db pizzalap
- 1 ek paradicsompüré
- 1 db csiperkegomba
- 1 szelet sonka
- 1 szelet füstölt sajt
- 3 dkg parmezán sajt
- 10 db zöld olívabogyó (chilivel töltött)
- 3 db kaprigyümölcs
- chiliszósz (ízlés szerint)
- 1 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- 1 levél bazsalikom (csúcs)
1. lépés
A pizzalapot meglocsolom olívaolajjal, bekenem paradicsompürével, megszórom a szeletelt gombával, a kockára vágott sonkával, füstölt sajttal, rárakom az olívabogyókat, a kaprigyümölcsöt, a szeletelt fokhagymát.
2. lépés
Meglocsolom a chiliszósszal, s megszórom a reszelt sajttal, majd beteszem a mikróba.
3. lépés
Mikor kész a közepére teszem a bazsalikomcsúcsot.
TIPP: Természetesen vörösbort ittam hozzá, ajánlom.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 670 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
930 kcal -
Zsír
42,5 g -
Koleszterin
79 mg -
Szénhidrát
110,6 g -
Cukor
15,6 g -
Fehérje
29,9 g