Választott hozzávaló: Köménymag
Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel
Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.
TovábbDiétás rakott kel
Ha valami finom diétás ebédet szeretnénk készíteni a családnak, akkor ez egy tökéletes választás.
TovábbBerlini sertéscsülök
Azaz Berliner Eisbein. Hogy mi is ez? Barna sörben sült csülök, savanyított párolt káposztával, zöldborsós pürével és petrezselymes sós krumplival. ...
TovábbFőtt füstölt csülök
A szándékom az volt, hogy nem főtt csülökként fogyasztom el, hanem megsütöm. A levet pedig egy leveshez használom fel. A ...
TovábbVörösboros birkapörkölt sós krumplival
Bár a birkapörkölt bográcsban főzve az igazi, azért így is élvezhető ez az étel.
TovábbFehérboros-tejfölös székelykáposzta oldalassal és húsgombóccal
Fehérboros székelykáposzta finom oldalassal, füstölt tarjával, húsgombóccal, kolbásszal és szalonnával, jó tejfölösen.
TovábbFehérboros csirkemell párolt brokkolival és káposztával
A különféle szárnyas után most jöjjön egy egyszerű csirkemell. A csirkemellet kockára vágom, a káposztát lereszelem, a fokhagymát aprítom, a ...
TovábbApró sajtos perecek
Ha egy kis egyszerű nassolnivalóra vágyunk, akkor íme egy szuper perec recept.
TovábbGombás sertéspörkölt rizzsel és párolt káposztával
Ez egy íz- és színkavalkád. Mindegyik összetevő önmagában is nyerő, de így együtt, fenomenális!
Tovább