Választott hozzávaló: Köménymag
Parasztgulyás recept
Gulyásleves kicsit másképpen, parasztosan. Tökéletes magyaros ebéd és vacsora ötlet. A vöröshagymát, a fokhagymát, és a szalonnát vágjuk fel apróra.
TovábbHurka és kolbász kakukkfüves-rozmaringos krumplival
Bár nem kifejezetten nyári étel, de finom, s szeretem, imádom.
TovábbVörösboros hamis gulyásleves tarhonyával
Gondoltam, ezúttal nem egy hagyományos gulyáslevest főzök. Bár lehet, hogy többen azt mondják
TovábbVörösboros cipó szőlőmaglisztből, sonkával töltve
Két legyet egycsapásra! Friss kenyér került az asztalra és a sonka is elkészült! ;)
TovábbVörösboros csülökpörkölt
Maradt még a hűtőben egy darab főtt csontos csülköm. Gondoltam készítek belőle egy pörköltet. Aki már ismer engem, az tudja, ...
TovábbVörösboros-tarhonyás paprikás krumpli
Paprikás krumplit készítettem, de tarhonyát és vörösbort is tettem bele. A lényeget most is a császárszalonna és csípős füstölt kolbász ...
TovábbFehérboros hurka és kolbász savanyú káposztával
A hurkát és a kolbászt fehérborral locsoltam és baconos-hagymás krumplival, valamint savanyított káposztával együtt sütöttem meg.
TovábbBaconös káposztás kocka vörösborral
Baconös káposztás kockát csináltam vörösborral és csalamádéval. El is fogyott azonnal.
TovábbNarancslekváros malaccomb vörösboros lilakáposztával
Most hétvégén ezt a finomságot dobtam össze. Nagyon finom lett! Lehet szilveszterre is ez lesz, persze a kötelező virsli és ...
TovábbSörrel sült malac sütőtökkel és lilakáposztával
Sörrel sült malacot ettem, párolt sütőtökkel és finom vörösboros lila káposztával. Fejedelmi volt.
TovábbFehérboros hurka és kolbász káposztaágyon
Emberek, disznóvágás volt! Fehérboros hurkát és kolbászt készítettem káposztaágyon
Tovább