Választott hozzávaló: Köménymag

Sült kacsacomb vöröskáposztával és almával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Majdnem hagyományos kacsacomb.

Tovább

Tejfölös marhagulyásleves nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon finom és laktató. Kenyérrel akár egytálnak is elmegy. Próbáljátok ki!

Tovább

Sült kacsacomb újkrumplival és fehérkáposztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sült kacsacombot készítettem petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel.

Tovább

Tejfölös rakott kelkáposzta a sütőből

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a rakott ételeket, finomak, s viszonylag egyszerű az elkészítésük. A munka zömét a sütő végzi.

Tovább

Fehérboros fácánhúsleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Tovább

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sült kacsacombot készítettem krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel.

Tovább

Sült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez az étel a körítést illetően egy kicsit eltér a szokásos tálalástól. Nagyon finom lett, így mindenkinek bátran ajánlom. Az ...

Tovább

Malacsült hurkával, almával és vörösboros káposztával

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Malacsültet készítettem sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával. Isteni lett!

Tovább

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.

Tovább

Köménymagos céklaleves

Értékelés: (5 / 5)

A céklából pl. finom krémlevest is készíthetünk. Ráadásul nagyon egészséges!

Tovább

Grissini Gizitől

Értékelés: (5 / 5)

Könnyen elkészíthető, finom ropogtatni való.

Tovább

Korhelyleves tarjával és vörösborral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. A jövő hétre már lehűlést ...

Tovább