Választott hozzávaló: Köménymag
Tejfölös marhagulyásleves nokedlivel
Nagyon finom és laktató. Kenyérrel akár egytálnak is elmegy. Próbáljátok ki!
TovábbTejfölös rakott kelkáposzta a sütőből
Szeretem a rakott ételeket, finomak, s viszonylag egyszerű az elkészítésük. A munka zömét a sütő végzi.
TovábbFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
TovábbSült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon
Ez az étel a körítést illetően egy kicsit eltér a szokásos tálalástól. Nagyon finom lett, így mindenkinek bátran ajánlom. Az ...
TovábbMalacsült hurkával, almával és vörösboros káposztával
Malacsültet készítettem sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával. Isteni lett!
TovábbVörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal
Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.
TovábbKöménymagos céklaleves
A céklából pl. finom krémlevest is készíthetünk. Ráadásul nagyon egészséges!
TovábbKorhelyleves tarjával és vörösborral
Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. A jövő hétre már lehűlést ...
Tovább