Választott hozzávaló: Zellergumo

Vörösboros Jókai bableves csipetkével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.

Tovább

Marhahúsleves metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.

Tovább

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.

Tovább

Pulykanyak húsleves orsótésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kedvenc húslevesem. Ez alkalommal igencsak méretes példányokat sikerült vennem. Egy lábasba beleteszem a nyakakat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni.

Tovább

Karfiolleves tejföllel és fehérborral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az egyszerű karfiolleves után most itt egy gazdag változat.

Tovább

Tejfölös babgulyás sült sertésoldalassal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a gulyás minden fajtáját, bár bográcsban főzve az igazi, azért így is ehető volt ez a babgulyás.

Tovább

Vörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...

Tovább

Fehérboros tavaszi zöldségleves sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy ne unjam meg a Tavaszi zöldséglevest, ezúttal kockára vágott sült sonkát és reszelt sajtot szórtam rá.

Tovább

Marhahúsleves zöldségesen cérnametélttel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Apám sok borsot és paprikát szórt a levesre, én így szeretem.

Tovább

Őrségi májgombócleves gyorsan

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ma volt végre egy rövid idő, hogy be tudtam jutni a konyhába. No nem valami komolyabbat főzni, csak egy gyors ...

Tovább

Vörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A vad ételek elkészítése mindig is az én reszortom volt, ezért ismét örömmel vállaltam el ezt a remek finomságot. A ...

Tovább

Sonkás tortellinileves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mondtam már, hogy imádom az olasz konyhát? Finom, gazdag leves, tele mindennel!

Tovább