Burgonyás falatok

2012-09-23
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 45 perc

Amikor vendégeket várunk, akkor mindig készülünk valami érdekes, apró falatkával. Ez egy kis egyszerű finomság, ami meghozza az étvágyat a főételhez.

Ezeket szerezd be:

  • 30 dkg kisebb Krumpli
  • Fél Kígyóuborka
  • 3 db Paradicsom
  • Mustár

1. lépés

Kezdésnek a krumplit betesszük a sütőbe és hájában megsütjük. Amikor puha lett (késsel szurkáljuk meg), pucoljuk meg és vágjuk félbe.

2. lépés

Közben az uborkát és a paradicsomot felszeleteljük. A szeletelt, félbevágott krumplikat összetűzzük 1-1 szelet paradicsommal és uborkával. Sózzuk meg ízlés szerint és nyomjunk rá egy kis mustárt.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

5 776 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Brokkolival töltött krumpli

  • Töltött cukkini

  • Fokhagymás burgonya

  • Paradicsomos zöldborsófőzelék

  • Tepsis karalábé

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    164 kcal
  • Összes Zsír

    1,7 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    34,3 g
  • Cukor

    5,2 g
  • Fehérje

    5,7 g