Választott hozzávaló: Szalonna
Medvehagymás paraszt rakott krumpli
Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem egy hagyományos ételt akartam elkészíteni, ezt találtam ki.
TovábbTarhonyás lecsó mangalica szalonnával és kolbásszal
Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral. Eltett lecsóból készítettem.
TovábbMalacsült hurkával, almával és vörösboros káposztával
Malacsültet készítettem sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával. Isteni lett!
TovábbVörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal
Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.
TovábbTúrós csusza másként
Egy kicsit változtattam rajta, de így is nagyon finom lett. A tésztát sós-olajos vízben kifőzöm.
TovábbKolbászos gyuvecs
A gyuvecs a mi lecsónk balkáni rokona. Általában sertéshússzelettel, vagy pörkölttel sütik, de van, hogy halat tesznek bele.
TovábbVörösboros hamis gulyásleves tarhonyával
Gondoltam, ezúttal nem egy hagyományos gulyáslevest főzök. Bár lehet, hogy többen azt mondják
TovábbSzűzérme újburgonyával, salátával
Ennek az ételnek nincs története, csak úgy hirtelen jött ötlet. Ajánlom annak, aki a gyors, ízletes ételeket kedveli!
TovábbTöltött hagyma Boszancsatól
Kiváló töltött hagyma étel. Az elkészítése roppant egyszerű. Burgonyapüré ajánlott mellé.
TovábbFüstölt sárgaborsó leves
Leves rajongók vagyunk és bár megosztó a sárgaborsó, Én azért is oda vagyok minden formában. Laktató, így egy könnyebb fő fogással ...
Tovább