Választott hozzávaló: Szalonna

Medvehagymás paraszt rakott krumpli

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem egy hagyományos ételt akartam elkészíteni, ezt találtam ki.

Tovább

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (4.3 / 5)

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral. Eltett lecsóból készítettem.

Tovább

Malacsült hurkával, almával és vörösboros káposztával

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Malacsültet készítettem sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával. Isteni lett!

Tovább

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.

Tovább

Vörösboros babgulyás sertéshússal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A csípős ételek kedvelőinek. A családomnak ízlett! :)

Tovább

Burgundi marharagu

Értékelés: (5 / 5)

Ennél finomabb húsétel nincs is vagy csak nagyon kevés :) Imádom.

Tovább

Túrós csusza másként

Értékelés: (5 / 5)

Egy kicsit változtattam rajta, de így is nagyon finom lett. A tésztát sós-olajos vízben kifőzöm.

Tovább

Kolbászos gyuvecs

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A gyuvecs a mi lecsónk balkáni rokona. Általában sertéshússzelettel, vagy pörkölttel sütik, de van, hogy halat tesznek bele.

Tovább

Vörösboros hamis gulyásleves tarhonyával

Fogás:
Értékelés: (4.7 / 5)

Gondoltam, ezúttal nem egy hagyományos gulyáslevest főzök. Bár lehet, hogy többen azt mondják

Tovább

Szűzérme újburgonyával, salátával

Értékelés: (5 / 5)

Ennek az ételnek nincs története, csak úgy hirtelen jött ötlet. Ajánlom annak, aki a gyors, ízletes ételeket kedveli!

Tovább

Töltött hagyma Boszancsatól

Értékelés: (5 / 5)

Kiváló töltött hagyma étel. Az elkészítése roppant egyszerű. Burgonyapüré ajánlott mellé.

Tovább

Füstölt sárgaborsó leves

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Leves rajongók vagyunk és bár megosztó a sárgaborsó, Én azért is oda vagyok minden formában. Laktató, így egy könnyebb fő fogással ...

Tovább