Választott hozzávaló: Szalonna
Csípős lecsó bogyiszlói paprikából
Csípős lecsót készítettem bogyiszlói paprikából. Tettem bele császárszalonnát, csípős füstölt kolbászt, tejfölt és vörösbort.
TovábbKacsaszív pörkölt vörösborral
Kacsaszív pörköltet készítettem vörösborral, jó tejfölösen, petrezselymes hagymás krumplival. Nagyon finom lett!
TovábbFehérboros hurka és kolbász káposztaágyon
Emberek, disznóvágás volt! Fehérboros hurkát és kolbászt készítettem káposztaágyon
TovábbSült kolbász és szalonna sült zöldségekkel
A sült kolbász az, amit az év bármelyik szakában szívesen elfogyasztok. Vettem hozzá szalonnát és friss, finom zöldségekkel tálaltam.
TovábbKorhelyleves debreceni kolbásszal, tejföllel, chilivel
Bár a Szilveszter még odébb van, de korhelylevest nem csak akkor lehet enni. Egy átmúlatott buli után kiváló, de egy ...
TovábbÉvi Chilis babja
Régóta kérte már a lányom, hogy csináljak neki csilis babot. Most végre nekiláttam.
TovábbRizses lecsó császárszalonnával és füstölt kolbásszal
Azoknak, akik annyira és úgy szeretik a lecsót, mint én.
TovábbTökös rizses lecsó füstölt kolbásszal és szalonnával
Lecsó reggel, délben este ... Egyszerűen nem lehet megunni. Ősszel pedig különösen kedvelem a tökkel felturbózott változatot.
TovábbVörösboros lecsós káposzta füstölt tarjával, szalonnával
Egy kicsit más, mint a megszokott lecsók. Érdemes kipróbálni.
TovábbSzalonnás, hagymás sült csirkemáj cukkinis lecsóval
Szalonnás, hagymás sült csirkemáj cukkinis lecsóval. Egy lecsós finomság.
TovábbRakott krumpli gazdagon
Ez a magyaros és a svájci rakott krumpli ötvözése. Bátran használhatunk másmilyen hozzávalót, amit úgy gondolunk, hogy jól kiegészíti a ...
Tovább