Választott hozzávaló: Oregánó

Fehérboros tejszínes gombás csirkemell nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben lévő alapanyagokból ez jutott eszembe. Az eredményt tekintve, azt hiszem, jó választás volt.

Tovább

Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem.

Tovább

Fehérboros zöldborsós spenótos kolbászos gomba

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy újabb spenót-gomba kombináció. Nagyon finom!

Tovább

Fehérboros olasz tojásleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Stracciatella, azaz fehérboros olasz tojásleves spenóttal, fokhagymás, parmezános bruschettával.

Tovább

Paradicsomsaláta tojással és mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy kellemes olaszos ízvilág. Paradicsomsaláta tojással, mozzarellával és bruschettával.

Tovább

Fusilli fehérboros-tejszínes gombával és füstölt sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hagymát és a fokhagymát aprítom. Az újhagymát és a chilit felkarikázom, a gombát és a medvehagymát szeletelem, a sajtot ...

Tovább

Medvehagyma-krémleves sült baconnal és gombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Medvehagyma-krémlevest készítettem baconnal és gombával. Finom lett.

Tovább

Tagliatelle medvehagymás-fehérboros-tejszínes gombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A pasta, vagyis az olasz tészta nagy kedvenc, a medvehagymának pedig most van a szezonja.

Tovább

Sprotnis-mozzarellás pizza

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Imádom az olasz ételeket, ezen belül egy nagy kedvenc a pizza. Sokféleképp variálom. Ezúttal egy halas változatot készítettem.

Tovább

Tejfölös rakott kelkáposzta a sütőből

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a rakott ételeket, finomak, s viszonylag egyszerű az elkészítésük. A munka zömét a sütő végzi.

Tovább

Görög bárány vegyes salátával

Értékelés: (5 / 5)

Élvezzük ki, hogy egyre melegebb lesz, és grillezzünk valamit a kertben.

Tovább

Rakott bárány makaróni

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A következő étel a moussaka és makaróni közötti átmenet, mediterrán ízekkel vegyítve.

Tovább