Választott hozzávaló: Oregánó
Fehérboros tejszínes gombás csirkemell nokedlivel
A hűtőben lévő alapanyagokból ez jutott eszembe. Az eredményt tekintve, azt hiszem, jó választás volt.
TovábbSonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal
A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem.
TovábbFehérboros zöldborsós spenótos kolbászos gomba
Egy újabb spenót-gomba kombináció. Nagyon finom!
TovábbFehérboros olasz tojásleves
Stracciatella, azaz fehérboros olasz tojásleves spenóttal, fokhagymás, parmezános bruschettával.
TovábbParadicsomsaláta tojással és mozzarellával
Egy kellemes olaszos ízvilág. Paradicsomsaláta tojással, mozzarellával és bruschettával.
TovábbFusilli fehérboros-tejszínes gombával és füstölt sajttal
A hagymát és a fokhagymát aprítom. Az újhagymát és a chilit felkarikázom, a gombát és a medvehagymát szeletelem, a sajtot ...
TovábbMedvehagyma-krémleves sült baconnal és gombával
Medvehagyma-krémlevest készítettem baconnal és gombával. Finom lett.
TovábbTagliatelle medvehagymás-fehérboros-tejszínes gombával
A pasta, vagyis az olasz tészta nagy kedvenc, a medvehagymának pedig most van a szezonja.
TovábbSprotnis-mozzarellás pizza
Imádom az olasz ételeket, ezen belül egy nagy kedvenc a pizza. Sokféleképp variálom. Ezúttal egy halas változatot készítettem.
TovábbTejfölös rakott kelkáposzta a sütőből
Szeretem a rakott ételeket, finomak, s viszonylag egyszerű az elkészítésük. A munka zömét a sütő végzi.
Tovább