Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal
2015-07-09- Típus: Pestos tészták
- Nemzetiség: Olasz
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 3 perc
- Főzési/Sütési idő: 12 perc
- Elkészítés: 15 perc
A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem.
Ezeket szerezd be:
- 25 dkg sonkás ravioli
- 10 dkg pesto (8 ek)
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 12 db zöld olívabogyó (chilivel töltött)
- 3 db chilipaprika
- 5 dkg parmezán
- olívaolaj
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- oregánó (ízlés szerint)
- 2 ek főzőtejszín
1. lépés
A tésztát felteszem főni.
2. lépés
Közben a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát aprítom, a sajtot lereszelem.
3. lépés
Egy serpenyőben olívaolajon összekeverem a pestot a főzőtejszínnel és a fokhagymával. Felrottyantom. Rászűröm a tésztát.
4. lépés
Tálalok. A tányérra szedek a tésztából, teszek rá paradicsomot és olívabogyót, szórok rá chilit és sajtot.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 515 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
669 kcal -
Zsír
41,9 g -
Koleszterin
51 mg -
Szénhidrát
52 g -
Cukor
5,8 g -
Fehérje
21,6 g