Választott hozzávaló: Kukoricaliszt
Fűszeres húsgolyó gombamártással
Egyszerű, bő fél óra alatt elkészíthető, és még a hétvégi asztalon is megállja a helyét.
TovábbKrumplibundás hússzelet
Mivel a krumplibundának köszönhetően igen laktatóak a hússzeletek, így tálaláskor elég, ha csak egy finom salátát kínálunk hozzá.
TovábbZöldséges tarkedli
Farsang idején az édes fánk mellett, süthetünk sósat is. Egy finom mártogatóssal, vagy éppen tejföllel tálalva nagyon finom.
TovábbTarkedli áfonyás-mazsolás szósszal
Fánkot az év bármely szakában süthetünk, de pl. farsang idején nálunk elmaradhatatlan.
TovábbSajtos-baconös muffin
Egy kiadós leves mellé sokszor készítek sós muffint, de egy bögre teával vacsorára is kitűnő választás.
TovábbEpres panna cotta
A következő olasz desszert recept azért kiváló, mert nagyon gyorsan tudjuk eltüntetni a felesleges epret
TovábbTúrós puliszka
Tudjátok, a gyerekeim elég válogatósak, ezért kell nekem mindenfélét kitalálni, hogy megegyék. Ezt az egyszerű ételt jól fogadták, amely a ...
TovábbSzani féle Corn Dog
Egy kis csemege Amerikából, egyenesen az asztalunkra, mely gyors, laktató és jópofa is egyben, családunk legnagyobb megelégedésére.
TovábbBrokkolis garnélarák
A brokkoli és garnéla kombinációt még a régi exem készített nekem. Az egyik legfinomabb receptje volt.
TovábbBundázott garnélarák
A garnélákat kukoricalisztbe bundáztam és pikánsan fűszereztem. Nagyon finom lett!
TovábbSpárgás rántott nyelvhal
Amióta megkóstoltattam a családban a nyelvhalat, azóta mindig kérdezik, hogy mikor lesz megint. :) Most spárgával tekertem össze és sütöttem ...
Tovább