Választott hozzávaló: Kukoricaliszt

Fűszeres húsgolyó gombamártással

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egyszerű, bő fél óra alatt elkészíthető, és még a hétvégi asztalon is megállja a helyét.

Tovább

Krumplibundás hússzelet

Értékelés: (4 / 5)

Mivel a krumplibundának köszönhetően igen laktatóak a hússzeletek, így tálaláskor elég, ha csak egy finom salátát kínálunk hozzá.

Tovább

Zöldséges tarkedli

Értékelés: (5 / 5)

Farsang idején az édes fánk mellett, süthetünk sósat is. Egy finom mártogatóssal, vagy éppen tejföllel tálalva nagyon finom.

Tovább

Tarkedli áfonyás-mazsolás szósszal

Értékelés: (5 / 5)

Fánkot az év bármely szakában süthetünk, de pl. farsang idején nálunk elmaradhatatlan.

Tovább

Sajtos-baconös muffin

Értékelés: (5 / 5)

Egy kiadós leves mellé sokszor készítek sós muffint, de egy bögre teával vacsorára is kitűnő választás.

Tovább

Rántott patisszon chiliszósszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom csemege majonézzel és chiliszósszal.

Tovább

Epres panna cotta

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.3 / 5)

A következő olasz desszert recept azért kiváló, mert nagyon gyorsan tudjuk eltüntetni a felesleges epret

Tovább

Túrós puliszka

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Tudjátok, a gyerekeim elég válogatósak, ezért kell nekem mindenfélét kitalálni, hogy megegyék. Ezt az egyszerű ételt jól fogadták, amely a ...

Tovább

Szani féle Corn Dog

Értékelés: (4.2 / 5)

Egy kis csemege Amerikából, egyenesen az asztalunkra, mely gyors, laktató és jópofa is egyben, családunk legnagyobb megelégedésére.

Tovább

Brokkolis garnélarák

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A brokkoli és garnéla kombinációt még a régi exem készített nekem. Az egyik legfinomabb receptje volt.

Tovább

Bundázott garnélarák

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A garnélákat kukoricalisztbe bundáztam és pikánsan fűszereztem. Nagyon finom lett!

Tovább

Spárgás rántott nyelvhal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Amióta megkóstoltattam a családban a nyelvhalat, azóta mindig kérdezik, hogy mikor lesz megint. :) Most spárgával tekertem össze és sütöttem ...

Tovább