Választott hozzávaló: Kapor
Fehérboros salátaleves baconnal és sonkával
Ettél már salátalevest? Ha nem, akkor itt a remek alkalom! Próbáld ki!
TovábbPerzsa uborkás-mentás joghurtleves
Kiváló kánikulában, s nosztalgiázás az Iránban eltöltött éveimre. Ott a 40 ºC-fok körüli hőségben gyakran fogyasztottuk.
TovábbVodkás-kapros-joghurtos uborkaleves
Finom joghurtos uborkalevest készítettem egy kis vodka felhasználásával. Pöpec lett! Igazi kánikulai étel.
TovábbPangasius zöldségekkel és kapormártással
A pangasius-halfilét zöldségekkel grilleztem és kapros mártással tálaltam.
TovábbFehérboros, kapros zúza
Mérai Kata színművésznő mesélt erről a receptről, ami nagyon megtetszett, így elkészítettem.
TovábbJoghurtos uborkaleves
Joghurtos uborkaleves. Egy meleg nyári napon nincs más dolgunk, mint elkészíteni a következő finom levest, ami ráadásul behűtve jó szomjoltó! ...
TovábbIgazi frankfurti leves (Frankfurter Grüne Suppe)
Mi, magyarok a frankfurti leves alatt egy kelkáposztából főzött leves értünk, virslivel. Megvallom, én is kedvelem ezt a levest sok ...
TovábbVodkás uborka gazpacho
Nem csak finom és egészséges, de ebben a kánikulában még hűsítő is ez a leves, s nem utolsó sorban, nem ...
TovábbGyömbéres fehérrépaleves
A következő recept egy kicsit fűszeres, aki nem szereti az erős ízeket, az használjon kevesebbet belőlük.
TovábbUborkakrémleves recept
Uborkakrémlevest egy étteremben ettem először. Már akkor megfogadtam, hogy egyszer én is készítek ilyet. Így készítettem el:
TovábbCékla krémleves
A kép alapján azt gondolhatnánk, hogy egy nagyszerű gyümölcslevesről van szó. De nem, ez a recept cékla krémleves!
Tovább