Választott hozzávaló: Gyömbér
Hideg fehérboros almakrémleves dióval
Főzés nélküli! Ennél az ételnél még a konyha közelébe se muszáj menni. Nyáron a teraszon készítettem, árnyékban.
TovábbFehérboros fácánleves gazdagon
A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.
TovábbAlmás-diós őzgerinc recept
Egyszerű és isteni karácsonyi sütemény, amit mindenkinek érdemes kipróbálnia.
TovábbTejszínes chilis-currys csirkemellcsíkok rizzsel
Tejszínes chilis-currys csirkemellcsíkokat készítettem kurkumás-petrezselymes zöldborsós rizzsel. Finom lett.
TovábbFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
TovábbRántott harcsa lilahagymával és majonézes krumplival
A majonézt többnyire magam készítem, de mivel kaptam egy üveg kiváló Hellmann's majonézt, azt használtam.
TovábbHamis tyúkhúsleves
Egy gyors, meleg levesre vágytam, de nem akartam órákig főzőcskézni, s csirkeaprólék sem volt itthon.
Tovább