Választott hozzávaló: Csípős paprika
Tagliatelle medvehagymás-fehérboros-tejszínes gombával
A pasta, vagyis az olasz tészta nagy kedvenc, a medvehagymának pedig most van a szezonja.
TovábbVörösboros gombapaprikás medvehagymával és nokedlivel
A piacon találtam nagyon olcsó csiperkét, vettem fél kilót, s egy finom paprikást dobtam össze.
TovábbTavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal
Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.
TovábbResztelt csirkemáj petrezselymes krumplival
Olcsó, gyorsan elkészül, és finom. A burgonyát héjában megfőzöm, majd felvágom, sózom, borsozom.
TovábbVörösboros Jókai bableves csipetkével
Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.
TovábbCsülöksonka felvágott zöldségekkel együtt sütve
Ez egy nagyon egyszerű étel, minimális munkát igényel, a sütés viszont időigényes.
TovábbTejfölös rakott kelkáposzta a sütőből
Szeretem a rakott ételeket, finomak, s viszonylag egyszerű az elkészítésük. A munka zömét a sütő végzi.
TovábbHalászlé pontyból és harcsából
A halászlé ezúttal pontyból, harcsából és belsőségből készült.
TovábbFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
TovábbPóréhagymás-gombás-krumplis lecsó csülöksonkával
Ezúttal is a télre eltett lecsó volt az alapanyag, sok mindennel megbolondítva.
TovábbTarhonyás lecsó mangalica szalonnával és kolbásszal
Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral. Eltett lecsóból készítettem.
Tovább