Választott hozzávaló: Csípős paprika

Tagliatelle medvehagymás-fehérboros-tejszínes gombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A pasta, vagyis az olasz tészta nagy kedvenc, a medvehagymának pedig most van a szezonja.

Tovább

Vörösboros gombapaprikás medvehagymával és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A piacon találtam nagyon olcsó csiperkét, vettem fél kilót, s egy finom paprikást dobtam össze.

Tovább

Tavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.

Tovább

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Olcsó, gyorsan elkészül, és finom. A burgonyát héjában megfőzöm, majd felvágom, sózom, borsozom.

Tovább

Vörösboros Jókai bableves csipetkével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.

Tovább

Csülöksonka felvágott zöldségekkel együtt sütve

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez egy nagyon egyszerű étel, minimális munkát igényel, a sütés viszont időigényes.

Tovább

Tejfölös rakott kelkáposzta a sütőből

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a rakott ételeket, finomak, s viszonylag egyszerű az elkészítésük. A munka zömét a sütő végzi.

Tovább

Halászlé pontyból és harcsából

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A halászlé ezúttal pontyból, harcsából és belsőségből készült.

Tovább

Fehérboros fácánhúsleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Tovább

Marhahúsleves metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.

Tovább

Póréhagymás-gombás-krumplis lecsó csülöksonkával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal is a télre eltett lecsó volt az alapanyag, sok mindennel megbolondítva.

Tovább

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (4.3 / 5)

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral. Eltett lecsóból készítettem.

Tovább