Választott hozzávaló: Tejföl
Fehérboros-tejfölös székelykáposzta oldalassal és húsgombóccal
Fehérboros székelykáposzta finom oldalassal, füstölt tarjával, húsgombóccal, kolbásszal és szalonnával, jó tejfölösen.
TovábbFehérboros-tejfölös krumplileves zöldségesen lecsókolbásszal
Egy finom levesre vágytam, amiben van egy kis extra. Nos, úgy érzem, sikerült egy kedvemre valót főzni.
TovábbCsőben sült tejfölös-sajtos-baconös karfiol
Erre a finomságra már nagyon vágytam, most végre elkészítettem.
TovábbVörösboros-tejfölös zúzapörkölt petrezselymes rizzsel
Szeretem a belsőségeket, zúzapörkölt ritkán készül, mert például a májhoz képest sokáig kell főzni.
TovábbVörösboros lucskos káposzta húsgombóccal és tejföllel
Egy igazi téli étel, amit természetesen bármikor elkészíthetünk.
TovábbVörösboros tarkabab-főzelék füstölt pörccel és tejföllel
Most látom, hogy leves receptet már sokat tettem fel, de főzeléket még nem. Nos, akkor egy főzelék.
TovábbTúrós csusza sok tejföllel és sok baconnel
Bár a csusza általában füstölt szalonnával készül, én most egy kicsit más ízre vágytam.
TovábbVörösboros gombapaprikás tésztával
A hűtőmben volt néhány zöldség, amiből eredetileg lecsót akartam főzni, de a feleségem a paprika nagy részét elhasználta, így változtatnom ...
TovábbTejfölös túrógombóc
A túrógombóc a kedvenc magyar desszertek közé tartozik. Amióta nem fogyasztok többfogásos menüsort, akár főételnek is beillik nálam.
Tovább