Választott hozzávaló: Tejföl
Mézes-almás rizsfelfújt recept
Elkészítés: 1. Egy kisebb, szögletes tepsit vajjal kikenünk, és zsemlemorzsával behintünk. A sárgabaracklekvárt, a diót, és 3 evőkanál mézet összekeverünk. ...
TovábbRákos mártogatós recept
Aki igazán különleges előétellel akar előállni, az nem hagyja ki ezt a mártogatóst.
TovábbLencsefőzelék kolbásszal
A lencsefőzelék nem csak Újévkor kiváló, hanem bármikor fogadhatjuk vele a vendégeket.
TovábbA Papa krumplisalátája
A krumplisaláta számos fajtája ismert, mindegy, hogy milyen, az íze akkor is fenséges lesz.
TovábbSzedres muffin recept
A szomszéd szederfája rendszerint átlóg a mi udvarunkba, azért a lehullott gyümölcsöket mire is használhatnánk fel, mint egy finom szedres ...
Tovább