Választott hozzávaló: Sertés
Újévi kocsonya
Mai ebédem: kocsonya. Ez igazándiból újévre készült, de annyi volt az étel, hogy csak most került rá a sor.
TovábbSaslik zöldségekkel
Imádom a grillezett finomságokat. Most sertéshúsból készítettem el a saslikot.
TovábbPalóc gulyás
Valahogy kimaradt az életemből ez a leves és nemrég, amikor újdonságra vágytam, már napok óta szemeztem vele, mert sok helyen ...
TovábbKetchupos oldalas, medvehagymás burgonyasalátával
Az oldalasnak sosem lehet ellenállni főleg, ha ilyen ízletesen van elkészítve. Nagyszerűen kiegészíti a húst az édeskés burgonyasaláta, na igen ...
TovábbSzűzérme újburgonyával, salátával
Ennek az ételnek nincs története, csak úgy hirtelen jött ötlet. Ajánlom annak, aki a gyors, ízletes ételeket kedveli!
TovábbOldalas tepsiben sütve
Egyszerűen megunhatatlan. Hidegen és melegen is nagyon finom. Az oldalast sózzuk, grillfűszerrel bedörzsöljük, és a hűtőbe tesszük, egy órára.
TovábbSertés kocsonya
Ez az ötlet disznóvágások után jött. Kérték az ismerősök, főzzek kocsonyát. Életem első kocsonyája volt. Azóta mindig csinálok szilveszter körül.
TovábbDisznótoros nem hagyományosan
Disznótoros nem hagyományosan, baconös hagymás krumpliágyon paradicsommal, paprikával, gombával együtt sütve. Ez egy nyáriasított változat.
TovábbVörösboros sertéspörkölt knédlivel, serpenyős sült tökkel és répával
Vörösboros sertéspörkölt knédlivel, serpenyős sült tökkel és répával. Kicsit más, új körettel.
TovábbVörösboros sertéspörkölt tarhonyával, sült cukkinival
Pörkölt egy kicsit másképpen, vörösborral gazdagítva és cukkinival kiegészítve.
TovábbAnanászos sült oldalas
Ha sült oldalast egy kicsit felpörgetnénk, akkor próbáljuk ki a következő változatot, ananásszal, de barackkal is nagyon finom.
Tovább