Választott hozzávaló: Sajtkrém

Chilis-magvas sajtgolyó

Értékelés: (5 / 5)

Állófogadásra, gyors megvendégelésre ideális tétel a hidegtálon. Én azért szeretem, mert nagyon egyszerű, gyorsan elkészül és tulajdonképpen bármilyen ízben variálható.

Tovább

Sajtkrémes-sonkás piskótatekercs

Értékelés: (5 / 5)

Piskótatekercset süthetünk sós változatban is, majd a húsvéti ünnepre finom sajtkrémmel töltsük meg.

Tovább

Sajtos roló Gizitől

Értékelés: (5 / 5)

Ropogósra sült leveles tészta, krémes-sajtos töltelékkel. Egyszerűen abbahagyhatatlan.

Tovább

Sajtos-baconös muffin

Értékelés: (5 / 5)

Egy kiadós leves mellé sokszor készítek sós muffint, de egy bögre teával vacsorára is kitűnő választás.

Tovább

Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával

Értékelés: (4.3 / 5)

Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós fogás akár ünnepi asztalra is.

Tovább

Marcsi féle Sajtos roló

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ünnepekre kiváló sós sütemény, szilveszterre is bátran készítsük.

Tovább

Tiramisu golyó recept

Értékelés: (4.2 / 5)

A tiramisu ízű golyó gyorsan és könnyen elkészíthető édesség. Összeállítjuk a golyót, a darált piskótához adjuk a kávét, a porcukrot, ...

Tovább

Karácsonyi barackos-diós kifli

Értékelés: (3.7 / 5)

Elsőre is sikerült elkészíteni és nagyon finom lett. Tölteni több mindennel lehet.

Tovább

Sajtkrémes pogácsa

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.7 / 5)

A következő pogácsa recept isteni. Köszönjük Zozónak!

Tovább

Juhtúrós mártogatós

Értékelés: (5 / 5)

Grill partikhoz, csajos beszélgetésekhez, baráti összejövetelekhez ideális ez a mártogatós egy kis tortillával, chips-szel.

Tovább

Könnyed sajtsaláta recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3.5 / 5)

Ha bulira, vagy megvendégelésre készülünk, akkor elengedhetetlen egy finom saláta recept. Én mindig ezzel könnyítem meg a dolgomat.

Tovább

Kolbászos-macisajtos batyuk

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ha egy finom sós csemegére vágyunk, akkor a következő recept mindenkinek ideális. Kolbásszal és mackósajttal megbolondított batyuk.

Tovább