Chilis-magvas sajtgolyó

2018-04-18
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 10 perc

Állófogadásra, gyors megvendégelésre ideális tétel a hidegtálon. Én azért szeretem, mert nagyon egyszerű, gyorsan elkészül és tulajdonképpen bármilyen ízben variálható.

Ezeket szerezd be:

  • 115 g vajkrém (natúr)
  • 100 g tömlős krémsajt
  • 2 ek mustár
  • 1 kiskanál worcestershire-szósz
  • 0.5 kiskanál fokhagymapor
  • 2 kiskanál chilipor
  • 50 g pekándió
  • 200 g kréker

1. lépés

A vajkrémet krémesre keverjük, majd a tálba teszünk minden hozzávalót a pekándió és a kréker kivételével.

2. lépés

Jól összedolgozzuk, majd egy hatalmas labdát gyúrunk belőle. Megforgatjuk az apróra tört pekándióban, majd egy mutatós tálra tesszük. Körberendezzük krékerrel.

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

3 707 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Vegán kesudiós krémsajt

  • Hummusz toasttal

  • Avokádókrém recept

  • Avokádókrém

  • Chilis avokádókrém pirítóssal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    502,92 kcal
  • Zsír

    36,04 g
  • Koleszterin

    25 mg
  • Szénhidrát

    37,61 g
  • Cukor

    4,22 g
  • Fehérje

    8,99 g