Chilis-magvas sajtgolyó
2018-04-18- Típus: Sós krémek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 10 perc
Állófogadásra, gyors megvendégelésre ideális tétel a hidegtálon. Én azért szeretem, mert nagyon egyszerű, gyorsan elkészül és tulajdonképpen bármilyen ízben variálható.
Ezeket szerezd be:
- 115 g vajkrém (natúr)
- 100 g tömlős krémsajt
- 2 ek mustár
- 1 kiskanál worcestershire-szósz
- 0.5 kiskanál fokhagymapor
- 2 kiskanál chilipor
- 50 g pekándió
- 200 g kréker
1. lépés
A vajkrémet krémesre keverjük, majd a tálba teszünk minden hozzávalót a pekándió és a kréker kivételével.
2. lépés
Jól összedolgozzuk, majd egy hatalmas labdát gyúrunk belőle. Megforgatjuk az apróra tört pekándióban, majd egy mutatós tálra tesszük. Körberendezzük krékerrel.
Értékelések
(5 / 5)
3 személy értékelt
3 707 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
502,92 kcal -
Zsír
36,04 g -
Koleszterin
25 mg -
Szénhidrát
37,61 g -
Cukor
4,22 g -
Fehérje
8,99 g