Választott hozzávaló: Sáfrány
Fehérboros fácánleves gazdagon
A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.
TovábbFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
TovábbRizottó tengerész módra
Ezt a receptet olcsónak egyáltalán nem mondanám, sőt kifejezetten drága, viszont különleges, ami egy randinál még talán előny is.
TovábbTengerihal-filé mediterrán módra
Ezt a receptet az egyik nagyon jó ismerősömtől kaptam meg. Kicsit féltem tőle, de nagyszerű ebéd lett a vége.
TovábbHagymás-paradicsomos szardínia
Finom kis sült halacskák, hagymás-paradicsomos szószban. Na, ezt ki kell próbálni! Az előkészített szardíniát besózzuk, lisztbe beleforgatjuk, és olajban kisütjük.
TovábbAngolna borsós tésztával
Egy étteremben ettem életemben elsőnek angolnát. Szeretem a különlegességeket, de féltem tőle. Azóta már tudom, hogy az egyik legfinomabb hal ...
TovábbSáfrányos marhagombóc
A sáfrány nem sok háziasszony fűszerespolcán szerepel. Bevallom, nekem sem. De mikor megláttam az üzlet polcán, megjött a kedvem, hogy ...
TovábbHalleves kagylóval
Ismét egy specialitás, ami az ízletes hallét ötvözi a finom kagylóval. Aki szereti az utóbbit, az szerintem legalább egyszer kipróbálhatja.
TovábbHalleves recept
Még tavaly voltunk pecázni, naná, hogy fogtunk is. Akkor kaptam egy nagyon érdekes receptet, ami nálunk bevált. Csak ajánlani tudom ...
TovábbNavarrai leves
Gyerekkoromban olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy Spanyolországban nyaralhattam a közeli rokonaim révén.
TovábbManchai leves
Vicces, de amikor elsőnek hallottam a manchai levesről, azt hittem, hogy valami kínai ételről van szó. Persze később kiderült, hogy ...
Tovább