Választott hozzávaló: Dió

Hideg görögdinnye-krémleves sajtos-diós toasttal

Fogás:
Értékelés: (0 / 5)

Nyári leves meleg napokra, főzés nélkül!

Tovább

Csokoládés zabsüti mandulával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a mandulás-csokoládés sütemény minden ínyenc kívánságát teljesíti. Ráadásul alakbarát.

Tovább

Céklás sárgarépatorta

Értékelés: (5 / 5)

Egy finom répatorta semmihez sem fogható, pláne, hogyha finom friss céklával van kiegészítve.

Tovább

Rumos-diós almás pite

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Rumos-diós almás pitét készítettem. Nagyon finom lett, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tovább

Hideg fehérboros almakrémleves dióval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Főzés nélküli! Ennél az ételnél még a konyha közelébe se muszáj menni. Nyáron a teraszon készítettem, árnyékban.

Tovább

Túrós csusza dióval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy majdnem hagyományos csusza, egy apró csavarral. A végén a sült szalonna mellett még dió is került rá.

Tovább

Diétás almás kuglóf

Értékelés: (4.8 / 5)

Az ősz beköszöntével nem csak a finom almák, szőlők, szilvák időszaka köszönt be, hanem szerintem a kuglófoké is. Ilyenkor sokkal ...

Tovább

Sült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lazac és a spárga nagy kedvenc. A spenótfőzeléket sohasem szerettem, de párolva az egész leveleket szívesen megeszem. A Swissair ...

Tovább

Diétás csokis brownie

Értékelés: (5 / 5)

Elég furán hangozhat a következő sütemény, hiszen hogyan lehet valami diétás, ha egyszer csokis? :) Nos, bátran ajánlom a következő ...

Tovább

Fahéjas-diós muffin recept

Értékelés: (3.7 / 5)

Nincs is jobb, mint egy egyszerű és gyors muffinnál.

Tovább

Vega olasz kagylótészta

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár szeretem a húst, néha beiktatok egy-egy húsmentes ételt is. Ez a tészta is ilyen, gazdagon megpakolva.

Tovább

Gyümölcsös és diós zabkása szójatejjel

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A zabkásában azt szeretem nagyon, mert nagyon gyorsan elkészül, és sok variációban készíthető, attól függően, hogy éppen mit vettem a ...

Tovább