Választott hozzávaló: Ásványvíz

Egres és menta limonádé

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Gyerekkoromban a "szőlősbe" rengeteg egrest ettem. Szeretem, mert finom savanykás és főleg a nagy melegben jól hűt. Limonádéban is tökéletes. ...

Tovább

Mojito koktél

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A mojito az egyik legismertebb és legkedveltebb kubai koktél. Ilyen hőségben - mint a mai - kiváló hűsítő ital.

Tovább

Tiramisu palacsinta

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Tiramisu az olaszok közkedvelt desszertje, melyet sütés nélkül, egyszerűen az asztalra varázsolhatunk. Én most egy kis csavarral, a kisütött kakaós ...

Tovább

Háromízű palacsintás rétes

Értékelés: (3 / 5)

Egyszerre rétes és palacsinta, ezért különleges a következő desszert recept. Ezt a kis csavart mindenki szeretni fogja.

Tovább

Túrós-rántott palacsinta vanília öntettel

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon szeretjük a palacsintákat mindenféle töltelékkel. Most rántott formában készítettem, a siker nem maradt el.

Tovább

Gundel palacsinta Henitől

Értékelés: (5 / 5)

A palacsinta mindig is közkedvelt desszert, így "felturbózva" pedig igazán ínycsiklandozó.

Tovább

Csokis mogyorós palacsintatorta

Értékelés: (5 / 5)

A palacsinta sokféle ízzel és formában készíthető. Nálunk a család kedvence. Ezúttal egy tortát készítettem belőle.

Tovább

Sörlimonádé

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Búzasört, azaz 5,3%-os Weißbier-t kevertem hozzá. Ezt a sört használtam fel a limonádém elkészítéséhez. Kánikulában kellemes, hűsítő ital.

Tovább

Bolognai zabkorpa palacsintából

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (4 / 5)

Ezt akkor találtam ki mikor elkezdtem diétázni és tésztát akartam enni. Sűrűn készítem.

Tovább

Tejfölös-túrós, narancslekváros palacsinta

Értékelés: (5 / 5)

Ez egy fejedelmi palacsinta. Próbáljátok ki. Akár a vasárnapi asztalra is kerülhet.

Tovább

Citromos grapefruitlé mocktail

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.5 / 5)

Aki szereti a tonikot és a savanykás ízeket, az most figyeljen!

Tovább

Szódás kékszőlőlé koktél

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A kékszőlőlét felturbósítottuk pár hozzávalóval, majd szódával nyomtuk fel. Jó kis itóka!

Tovább