Választott hozzávaló: Zsemlemorzsa

Rumos-diós almás pite

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Rumos-diós almás pitét készítettem. Nagyon finom lett, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tovább

Bundás cukkini

Értékelés: (5 / 5)

Hogyha unnánk a sima rántott cukkinit, akkor íme egy felturbózott változat.

Tovább

Hamis meggyes túrógombóc

Értékelés: (4.5 / 5)

Vasárnap egy kiadós leves után készülhet ez a finom, meggyel felturbózott finomság.

Tovább

Toast csípős petrezselymes tofus fasírttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár húsevő vagyok, kipróbáltam egy vegetáriánus fasírtot. Mivel kellően fűszeres, s csípős volt, ehetőnek találtam. Lilahagymával, fokhagymával, paradicsommal tálaltam.

Tovább

Zabpelyhes túrógombócok

Értékelés: (3.7 / 5)

Egy egyszerű alternatíva a túrógombócra, ami ráadásul nagyon gyorsan elkészül.

Tovább

Szilvalekváros derelye

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy jó házilag elkészített derelyénél nincs jobb. Sokkal finomabb, mint a boltban kaphatók!

Tovább

Rántott csirkemell currys rizzsel és gyümölcsökkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Magyaros étel egzotikus gyümölcsökkel. A rizst felteszem főni. A mandarint gerezdekre szedem, a kivit felszeletelem. A húst egy kicsit klopfolom, ...

Tovább

Erdei gyümölcsös polentatorta

Értékelés: (5 / 5)

Egyik ismerősöm ajánlotta figyelmembe ezt a receptet, és annyira megtetszett, hogy nem is egy gyümölccsel, de rögtön többel is kipróbáltam. ...

Tovább

Tejfölös túrógombóc

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A túrógombóc a kedvenc magyar desszertek közé tartozik. Amióta nem fogyasztok többfogásos menüsort, akár főételnek is beillik nálam.

Tovább

Aszalt szilvával töltött csirkemell Marcsitól

Értékelés: (4.5 / 5)

Finom és gyors vacsoraötlet, ami könnyen elkészíthető.

Tovább

Rántott szelet a nyár ízeivel

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy kis gyümölccsel feldobtam a mindennapi rántott szeletet. Érdemes elkészíteni, egyszerű, gyors és laktató.

Tovább

Fehérboros olasz tojásleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Stracciatella, azaz fehérboros olasz tojásleves spenóttal, fokhagymás, parmezános bruschettával.

Tovább