Magyar fasírt recept

2012-09-16
  • Hány főre: 4-6
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 20 perc

Nincs is jobb, mint a magyar fasírt, egyszerűen imádom, a fűszerezése nagyszerű és nagyon laktató.

Ezeket szerezd be:

  • 1 kg darált hús
  • 2 tojás
  • 2 zsemle (tejbe áztatott)
  • 2 tk pirospaprika
  • 1 tk bors
  • 1 fej vöröshagyma, apróra vágva
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 tk őrölt kömény
  • zsemlemorzsa
  • só ízlés szerint

1. lépés

Nincs más dolgunk, mint az összes hozzávalót, jól összekeverni egy nagy tálban, majd a végén megforgatni zsemlemorzsában. Forró olajban süssük ki és tálaljuk krumplipürével vagy előételként.

 

fotó: mygastronomy

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(3.6 / 5)

3.6 5 17
Értékeld a receptet!

17 személy értékelt

31 209 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Csirkés cukkinifasírt

  • Panírozott pulykafasírt fűszeres sült krumplival

  • Húsgolyók bárányból

  • Cevapcici grillezett zöldségekkel

  • Kolbásszal, tojással töltött fasírt

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    298 kcal
  • Zsír

    7.8 g
  • Szénhidrát

    7.8 g
  • Fehérje

    46.6 g