Magyar fasírt recept
2012-09-16- Típus: Fasírt receptek
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4-6
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 20 perc
Nincs is jobb, mint a magyar fasírt, egyszerűen imádom, a fűszerezése nagyszerű és nagyon laktató.
Ezeket szerezd be:
- 1 kg darált hús
- 2 tojás
- 2 zsemle (tejbe áztatott)
- 2 tk pirospaprika
- 1 tk bors
- 1 fej vöröshagyma, apróra vágva
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tk őrölt kömény
- zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
1. lépés
Nincs más dolgunk, mint az összes hozzávalót, jól összekeverni egy nagy tálban, majd a végén megforgatni zsemlemorzsában. Forró olajban süssük ki és tálaljuk krumplipürével vagy előételként.
fotó: mygastronomy
Értékelések
(3.6 / 5)
17 személy értékelt
31 209 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
298 kcal -
Zsír
7.8 g -
Szénhidrát
7.8 g -
Fehérje
46.6 g