Választott hozzávaló: Vöröshagyma
Shakshouka recept
Imádom a lecsó minden fajtáját. Most egy közel-keleti lecsót készítettem. Ez ismert és kedvelt az araboknál és a zsidóknál egyaránt. ...
TovábbAmerikai káposztasaláta
Az amerikaiak káposztasalátája messze híres. Mi is gyakran készítjük, amikor vendégeket várunk.
TovábbVörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel
Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.
TovábbGarnírozott karfiol recept
Egy könnyed kis vacsoraötletre vágyunk? Akkor a következő finom besameles karfiol nekünk szól.
TovábbLecsó sajtos virslivel és krumplival
A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.
TovábbTöltött paprika és paradicsom kolbászhússal
Nem teljesen hagyományos töltött paprika. A krumplikat megpucolom, kockára vágom. A chilit felszeletelem. A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem.
TovábbPiperade, azaz francia lecsó tojással
A mi lecsónkra leginkább hasonlító változat. Szemben a ratatouille-val, ebben nincs padlizsán, és cukkini.
TovábbPulykanyakleves zöldségesen metélttésztával
Egyik kedvenc levesem, gyakran készítem. Ebbe most óriási nyak, némi zöldség került és levestésztát főztem bele.
TovábbVörösboros rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal
A lecsó, ami a számomra a megunhatatlan jelzővel él.
TovábbKarfiolleves rántás nélkül sajttal
Egy nagyon egyszerű, de finom leves. Kánikulában nem is vágytam rántásra és nokedlire. A karfiolt rózsára szedem, a répát félbe, ...
Tovább