Választott hozzávaló: Pirospaprika
Shakshouka recept
Imádom a lecsó minden fajtáját. Most egy közel-keleti lecsót készítettem. Ez ismert és kedvelt az araboknál és a zsidóknál egyaránt. ...
TovábbVörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel
Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.
TovábbLecsó sajtos virslivel és krumplival
A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.
TovábbTöltött paprika és paradicsom kolbászhússal
Nem teljesen hagyományos töltött paprika. A krumplikat megpucolom, kockára vágom. A chilit felszeletelem. A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem.
TovábbPulykanyakleves zöldségesen metélttésztával
Egyik kedvenc levesem, gyakran készítem. Ebbe most óriási nyak, némi zöldség került és levestésztát főztem bele.
TovábbTúrókrémmel töltött paprika és paradicsom bruschettával
Túrókrémmel töltött paprikát és paradicsomot ettem bruschettával. Ajánlom.
TovábbVörösboros rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal
A lecsó, ami a számomra a megunhatatlan jelzővel él.
TovábbVörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában.
TovábbKarfiolleves rántás nélkül sajttal
Egy nagyon egyszerű, de finom leves. Kánikulában nem is vágytam rántásra és nokedlire. A karfiolt rózsára szedem, a répát félbe, ...
TovábbPizza Ratatouille
A francia és az olasz konyha házasításának az eredménye. Próbáld ki, nagyon finom.
TovábbRatatouille rizzsel
A lecsó minden fajtáját imádom. Ezúttal egy francia lecsót hoztam. Bár már több ratatouille receptet töltöttem fel, most azonban egy ...
Tovább