Húsgolyók bárányból

2015-03-10
  • Hány főre: 4-6
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Mindössze 5 összetevő kell hozzá, és mi sem egyszerűbb!

Ezeket szerezd be:

  • 500g bárány darált hús
  • 1 teáskanál őrölt kömény
  • 2 teáskanál őrölt koriander
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál apróra vágott menta
  • olaj
  • só, bors

1. Lépés

Keverjük össze az összes hozzávalót. Osszuk 8-10 részre, majd alakítsunk belőle gombócokat.

2. Lépés

Húzzuk rá a gombócokat nyársakra és kenjük meg egy kis olajjal. Ezután nincs más hátra, mint grillen jó ropogósra sütni őket.
Vegyes salátával, pitával tálalhatjuk.

 

 

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

3 072 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Csirkés cukkinifasírt

  • Panírozott pulykafasírt fűszeres sült krumplival

  • Cevapcici grillezett zöldségekkel

  • Kolbásszal, tojással töltött fasírt

  • Fasírt krumplival, cukkinival és sült sütőtökkel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    141 kcal
  • Zsír

    9g
  • Szénhidrát

    2g
  • Fehérje

    13g
  • 0.15g
  • Cukor

    0g