Választott hozzávaló: Hurka
Malacsült hurkával, almával és vörösboros káposztával
Malacsültet készítettem sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával. Isteni lett!
TovábbHurka és kolbász kakukkfüves-rozmaringos krumplival
Bár nem kifejezetten nyári étel, de finom, s szeretem, imádom.
TovábbVéres hurka lilahagymás-szalonnás krumplival
Bár ez inkább téli jellegű étel, de a mai időjárás mellett, amikor hol kánikula van, hol pedig fázik az emberfia, ...
TovábbHurka és kolbász baconos krumplival
A jó kis disznótoros, de szeretem is azt. A hurka és a kolbász mellé baconos krumplikat sütöttem. Ha tudnátok, milyen ...
TovábbFehérboros hurka és kolbász savanyú káposztával
A hurkát és a kolbászt fehérborral locsoltam és baconos-hagymás krumplival, valamint savanyított káposztával együtt sütöttem meg.
TovábbHurka és kolbász tarjával céklával és krumplival
A disznóvágásból maradt hurkát és kolbászt felhasználtam és valami bitang finomat tettem le az asztalra.
TovábbFehérboros hurka és kolbász káposztaágyon
Emberek, disznóvágás volt! Fehérboros hurkát és kolbászt készítettem káposztaágyon
TovábbDisznótoros nem hagyományosan
Disznótoros nem hagyományosan, baconös hagymás krumpliágyon paradicsommal, paprikával, gombával együtt sütve. Ez egy nyáriasított változat.
Tovább