Sárgadinnye rákkal és kagylóval
2014-05-19- Típus: Különleges saláták
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
Sárgadinnye és rák csodálatos összhangban, brandyvel ízesítve.
Ezeket szerezd be:
- 1 db kisebb sárgadinnye
- 6 db kisebb rák
- 6 db kagyló (paradicsomos)
- 6 db olívabogyó (chilivel töltött)
- 6 db fekete olívabogyó (magnélküli)
- 0.5 db citrom
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- chiliszósz (ízlés szerint)
- 1-2 evőkanál brandy
- 6 db pitypanglevél (virággal)
1. Lépés
A dinnyét félbevágom, a magját eltávolítom, a húsát kikanalazom egy kiskanállal, ráhelyezem egy kistányérra.
2. Lépés
Majd teszek bele négy pitypanglevelet, egy szelet citromot, a dinnyegolyócskákat, a rákokat, a kagylókat és az olívabogyókat
3. Lépés
Borsozom, facsarok rá citromot, öntök rá egy korty brandyt, csepegtetek rá chilit.
4. Lépés
Díszítem egy pitypangvirággal, s rakok a tányérra néhány pitypanglevelet és virágot.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 455 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
239 kcal -
Zsír
5,5 g -
Koleszterin
140 mg -
Szénhidrát
24,9 g -
Cukor
17,8 g -
Fehérje
21,9 g