Párolt zöldség garnélarákkal
2013-11-11- Típus: Rák ételek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 50 perc
A kis rákocskákat vegyes zöldséggel készítettem el. Egyszerű és nagyszerű!
Ezeket szerezd be:
- 15 dkg Garnélarák
- 2 db Sárgarépa
- 50 dkg Zöldbab
- 1 db Cukkini
- 3 db Paradicsom
- Olívaolaj
- Tárkony
- Só
1. lépés
A cukkinit, sárgarépát, zellert vágjuk fel, sózzuk meg, majd vízben pároljuk meg. Ha kész, leszűrjük. A paradicsomot forró vízzel leforrázzuk, a héját lehúzzuk, kockákra vágjuk.
2. lépés
Olajon megpirítjuk a garnélát, hozzáadjuk a zöldségeket, ízlés szerint sóval, tárkonnyal ízesítjük. Pár perc rotyogtatás, kevergetés után tálaljuk.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 798 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
233 kcal -
Összes Zsír
15,1 g -
Koleszterin
79 mg -
Szénhidrát
16,1 g -
Cukor
5,3 g -
Fehérje
12,2 g