Fokhagymás garnélarák
2013-11-18- Típus: Karcsúsító ételek, Rák ételek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 15 perc
Az apósom az a személy, aki konkrétan minden fokhagymával eszik. Bár ö nem igazán szereti a különlegességeket, de ezt még ő is megeszi.
Ezeket szerezd be:
- 50 dkg Garnélarák
- 5-6 gerezd Fokhagyma
- 2 db Cseresznyepaprika
- Olívaolaj
- Só
- Bors
1. lépés
A karikákra vágott fokhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén karikára vágott cseresznyepaprikát és a garnélát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
2. lépés
Folyamatos kevergetés mellett pár perc alatt átsütjük. Melegen tálaljuk.
Értékelések
(3.2 / 5)
6 személy értékelt
12 278 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
248 kcal -
Összes Zsír
12,7 g -
Koleszterin
263 mg -
Szénhidrát
4,1 g -
Fehérje
28,8 g