Fokhagymás garnélarák

2013-11-18
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Az apósom az a személy, aki konkrétan minden fokhagymával eszik. Bár ö nem igazán szereti a különlegességeket, de ezt még ő is megeszi.

Ezeket szerezd be:

  • 50 dkg Garnélarák
  • 5-6 gerezd Fokhagyma
  • 2 db Cseresznyepaprika
  • Olívaolaj
  • Bors

1. lépés

A karikákra vágott fokhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén karikára vágott cseresznyepaprikát és a garnélát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

2. lépés

Folyamatos kevergetés mellett pár perc alatt átsütjük. Melegen tálaljuk.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(3.2 / 5)

3.2 5 6
Értékeld a receptet!

6 személy értékelt

12 278 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Sárgadinnye-uborka krémleves rákkal

  • Rákkal töltött gomba édes chiliszósszal

  • Bolognai zabkorpa palacsintából

  • Brokkolis garnélarák

  • Bundázott garnélarák

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    248 kcal
  • Összes Zsír

    12,7 g
  • Koleszterin

    263 mg
  • Szénhidrát

    4,1 g
  • Fehérje

    28,8 g