Kagyló vegyes zöldséggel
2013-11-07- Típus: Kagylóreceptek, Karcsúsító ételek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 50 perc
Amikor még fogyókúráztam, ezt a receptet is elkészítettem. Nekem nagyon bejött.
Ezeket szerezd be:
- 1 kg Kagyló
- 4 db Sárgarépa
- 1 db kisebb Brokkoli
- 1 db kisebb Karfiol
- 1 db Endívia
- Só
- 6 evőkanál Szűz olívaolaj
- 3 evőkanál Almaecet
1. lépés
Sós vízben főzzük puhára a brokkolit és a karfiolt, majd szűrjük le és rózsáikra szedjük szét. A kagylót is főzzük meg egy másik edényben.
2. lépés
Kapjunk elő a serpenyőnket, és olajon futtassuk meg a brokkolit, karfiolt, az apróra tépkedett salátát, és a felvágott répát. Adjuk hozzá óvatosan a kagylót, néhány percig rotyogtassuk egybe.
3. lépés
Még mielőtt levennénk a tűzről, ízlés szerint sózzuk, almaecettel és szűz olívaolajjal ízesítsük.
Értékelések
(3 / 5)
2 személy értékelt
3 310 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
374 kcal -
Összes Zsír
22,1 g -
Koleszterin
0 mg -
Szénhidrát
42,8 g -
Cukor
13,6 g -
Fehérje
5,7 g